Dermatologen in Chili

Dermatologie center is de referentie in het noorden van chili, cedermi voor overleg en dermatologische chirurgie met geavanceerde technologie laserapparatuur, ipl, radiofrequentie, fotodynamische therapie en chemische.

Zie ook


Centro Dermatològico Integral

Centro Dermatològico Integral Dermatologie Center is de referentie in het noorden van Chili, cedermi voor overleg en dermatologische chirurgie met geavanceerde technologie laserapparatuur, IPL, radiofrequentie, fotodynamische therapie en chemische mechanische dermabrasie, botox procemientos, hyaluronzuur, en cosmiatria, Dermoestética en cosmetologie .
covadonga 236 - Arica - Chili
Telefoon:numeronumeronumeronumeronumeronumero
Centro de Ictioterapia

Een van de meest innovatieve behandelingen voor de verzorging van handen, voeten en ellebogen, is het ictioterapia, is de behandeling bestaat uit kleine vissen die dode huidcellen opeten van je lichaam waardoor de huid gezond, schoon en glad.
Huerfanos 714 oficina 307 - Santiago - Chili
Telefoon:numeronumeronumeronumeronumeronumeronumero

Nuestras Páginas Amarillas en Español

Les invitamos visitar también:
Banderas

México Argentina Chile Colombia Peru Venezuela Panamá Honduras El Salvador Uruguay Latinoamérica Puerto Rico Nicaragua República Dominicana Cuba Ecuador Costa Rica Bolivia Paraguay Guatemala España
© 2004-2016 Global Internet Services S.R.L.
Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid
^